Star Stable

Oszd meg az oldalt, ha bejön!

Stars Stable 1 - Az ősz lovasai

Ősz
A nyár színei megfakulnak, s a táj felkészül a tél fogadására. A fák leveleik harsogó nyári zöldjét az ősz meleg árnyalataira cserélik: lángoló vörösre, meleg sárgára, izzó narancsra. A földek beérlelik gabonáikat, a fák gyümölcseik terhe alatt roskadoznak, s a szél csípősre fordul. A változások és az új kezdetének ideje ez, s egy magányos lány ekkor érkezik Jorvik szigetére. Mindig is szerette a lovakat. Minden vágya, hogy körülöttük lehessen, ápolhassa és gondozhassa őket, s átélhesse a szabadság mámorító érzését, amikor nyeregbe száll - álom gyönyörű álom... De csak álom, semmi több. A nagyvárosban, ahol lakik, nincsenek lovak, és még soha nem látott igaz lovat közelről. Az utcazajban, a városi tolongásban, a kipufogógáz felhőiben nem jut hely a természetnek. De most minden megváltozik! Sikerült meggyőznie szüleit, hogy az őszi szünetet vidéken tölthesse, és megpróbáljon megállni a saját lábán. A lány boldog és izgatott, de ugyanakkor fél is. Egy ismeretlen vidéken, ahol mindenki idegen, semmije sincs, csak az álmai, hogy átsegítsék a nehézségeken.

Ez a lány Te vagy.
Valósítsd hát meg az álmaidat.

star-autumn-300x240.jpg

 

Star Stable 2 - Havas ösvényeken

Tél
A szállingózó hópelyhek fehér lepelbe burkolják a tájat, elrejtik a csupasz ágakat. Béke és csend honol mindenütt. Az énekesmadarak már rég melegebb tájakra költöztek, a legtöbb állat pedig elbújt a tél elől, hogy egy meleg zugot keressen magának. A völgy lakói azonban télen is folytatják a munkákat. Az istállót ilyenkor is ki kell takarítani, a lovakat le kell csutakolni és meg kell etetni őket, a pályák és a lovardák pedig tele vannak jókedvű emberekkel, akik alig élvezik, hogy újra nyeregben lehetnek. Mindenki a Dietrich lovasversenyre készül: a világ legrangosabb díjugrató bajnokságára! Évente csak néhány lovas vehet részt rajta, általában azok, akik a világ legnevesebb lovas iskoláiból kerülnek ki. Az idén Pine Hilli istálló is indulhat az fináléban.
Most már csak egy bajnokot kell találniuk.
Miért is ne lehetnél Te ez a bajnok?

 

Star Stable 3 - A tavasz bajnoka

Végre vége a télnek! 
Az olvadt hó patakokban csorog le a hegyekből az öbölbe. Nyiladoznak az első virágok, és szirmaikat a napsugarak felé fordítják.  A Jorviki öböl melletti hegyekben megbúvó kis falu, Rockville élete felbolydul, mint a méhkas. Az istállónak új tulajdonosa van, egy hölgy, aki nagy változtatásokat tervez. Mindenfélét pusmognak Rockville utcáin, de a szomszédos falvakban, Beauvistában és Bayridgeben is, ahol az istállótulajdonosok amiatt aggódnak, hogy a Rockvillei istálló terjeszkedése elveszi majd a kenyerüket. Mivel rendszeresen megfordultál Rockvillei lovardában és nagyon furdalja az oldaladat a kíváncsiság, elindulsz az istállóba, hogy megnézd magadnak az új tulajdonost. Talán elárul valamit a terveiből is!

Vajon mit tartogat a jövő?
Lássuk, csak rajtad múlik, hogy kideríted-e!

 

 
 

Star Stable 4 - A nyár szigetén

Nyár...
Végre Jorvikban is beköszöntött az igazi nyár! A nap sugarai vidáman táncolnak a földeken és az illatos mezőkön. A tenger felől érkező üde szellő az embereket és az állatokat is megnyugtatja: a keményen dolgozó gazdákat, a kutyákat, a hízelkedő macskákat - és a lovakat. Vége az iskolának, és éppen most kezdődik a hosszú nyári szünet. Nincs többé leckeírás, ahogy vége Mrs. Coorkwood unalmas történelemóráinak és Mr. Flagstaff agyzsibbasztó fizikakísérleteinek is. Semmi más dolgod sincs, mint hogy Hermannál töltsd el a napot az istállóban, lovagolj, és gondozd a lovakat. Az élet nem is lehetne szebb!

És akkor megérkezik Huron. Ő a jorviki istállómester, Herman testvére, aki profi rodeó lovas volt a tengerentúlon. Most két évtized után úgy döntött, hogy hazatér, és egy western stílusú lovardát épít Jorvikban. Hamarosan nagy nyüzsgés kezdődik Jorvik északnyugati félszigetén, ahol az egykori rétek és mocsarak gyorsan ügetővé és versenypályává alakultak át, neked pedig nagyon kevés időd marad arra, hogy elsajátítsd a hamisítatlan western versenyszámokat, és te legyél a Lone Star-kanyon futamának bajnoka!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 27
Heti: 111
Havi: 752
Össz.: 118 285

Látogatottság növelés
Oldal: Leírás
Star Stable - © 2008 - 2018 - mindenkilapjastarstable.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: star stable 4 a nyár szigetén letöltés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »